VARFÖR BLOGGEN LÅG NERE + HELGENS OUTFIT

collagebtown

HEJ gänget! Vad skönt att äntligen vara tillbaka som vanligt igen! Om ni är trogna följeslagare till mig (som jag självklart förutsätter att ni är) så har ni inte undgått att bloggen har legat nere ett par dagar. Varför då då? Jo, det ska jag berätta. Det är helt och hållet mitt eget fel och hade till och med kunnat undvikas. Klantiga jag hade nämligen glömt att betala in fakturan för mitt domännamn! Att ha en egen domän, som i mitt fall lovisawangs.se, kostar tro det eller ej en sådär 99 spänn per år. Eftersom min inkorg svämmar över med mail om både ditten och datten försvann mailet med fakturan i högen och glömdes bort… Min domän stängdes således ner i lördags!! Fasa. Men efter ett par mail fram och tillbaka med min leverantör så löstes problemet! Vilken tur va?

Men vad har hänt sedan sist då? Ojojoj, en hel massa. Har nästan haft lite panik för att jag inte har kunnat uppdatera er om allt som hänt! Livet med blogg alltså… 😉 Börjar hur som helst med att lägga upp min outfit från helgens festligheter som ni ser ovan. Det jag har på mig är typ en kimono från Zara med en vanlig svart klänning under. Ser lite kul ut med jackan över sådär haha, men den är riktigt fin! Ska visa bättre bilder sen. Någonting jag också ska göra är att skriva om vad som hände i helgen och även berätta vart jag just nu befinner mig någonstans, men det får vänta till i morgon… 😉

Vi hörs fina ni! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *