SISTA KVÄLLEN PÅ PEPES BODEGA

_MG_1011IMG_1009_MG_1003

Visst är det vackert?? Sprang runt och tog lite bilder i lördags innan allt folk hade hunnit komma. Måste säga att det var en riktig toppenkväll att avsluta sommaren med för min del! Som ni ser så var det sittning á la kräftskiva som sedan successivt övergick till dans på borden haha… Succé! Min snapstory i lördags var on fire med andra ord 😉 Minns att jag även förra året bloggade om ”sista kvällen på Pepes” innan jag åkte upp till Stockholm. Där ser man hur fort ett år kan gå! Men inte är jag ledsen inte. Redan på söndag är det dags för personalresa med gänget från Papas och Pepes! Då väntar förmodligen mer fest om jag får gissa 😉 Än så länge är destinationen hemlig hihi, så håll er uppdaterade för att se vart vi hamnar någonstans!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *