HEMLIGHETEN TILL ATT ALLTID FÅ RABATT NÄR DU HANDLAR PÅ INTERNET

Hej på er och god morgon! Mår ni bra idag? Jag tänkte börja denna dag med att tipsa er om en sjukt smart grej. Alltid när jag ska handla på internet så kollar jag först om det finns någon rabattkod till sidan jag ska shoppa på. Ni vet att ibland brukar man få rabattkoder på mail osv? Dock kan det vara fett jobbigt att leta upp dem, så när jag fick tipset om denna sida så blev jag jätteglad haha! Den heter kampanjjakt.se och samlar alla rabattkoder och rabatter till Sveriges största nätbutiker på samma ställe så som Nelly, Eleven, Ellos, osv. Hur smart? 

Var och letade lite beautyprodukter på Eleven här om dagen, men beställde ingenting. Det var ju tur nu i efterhand, för då hade jag inte tillgång till alla rabatter! Hemligheten för att alltid få rabatt när du handlar på internet är alltså att alltid kolla på kampanjjakt först innan du beställer för att se om det finns någon kod eller så. Klicka beauty.0011. Läppglans  2. Palett 3. Hårolja

En annan sida som jag såg hade många bra kampanjer på g just nu var Zalando! Kunde således inte låta bli att samla ihop ett gäng grejer till höstgarderoben! Det börjar ju bli dags nu, hur tråkigt det än känns, att välkomna lite varmare plagg i garderoben… Men bara för att sommaren är slut behöver man ju inte klä sig fult (det rimmade hehe)… En snygg polotröja, en fräsig kappa och ett par klackar så är du good to go! Hitta mina favvisar i collaget nedan och kolla in alla kampanjer hos Zalando här!HÖSTENS MÅSTEN från Zalando

1. Väska | 2. Topp | 3. Skinnjacka | 4. Tröja | 5. Kappa | 6. Boots

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *