11 SNABBA MED MIG

Tyckte det var dags för en liten lista här på bloggen, eller vad säger ni? Tycker det är ett bra sätt för nya (och gamla) läsare att lära känna personen bakom bloggen lite bättre! Har sett flera andra bloggerskor som gjort listor de senaste dagarna, and I got inspired okheeyy? Den här listan snodde jag från min vän och bloggkollega Johanna. Let’s hit it!

Favorit mat?

All pasta! Älskar italiensk mat överlag men pasta i alla former går alltid hem! Kanske därför jag är på Vapiano så ofta? 😉

Favorit låt?

Ändrar hela tiden, men just nu är det Fashion Killa med A$AP Rocky. Cause she a fashion killahhhh!

Plagg du inte skulle ha på dig?

Jag hade nog kunnat rocka det mesta, make it work gurl! Eller förresten, en slipover hade jag nog gärna skippat… Google it!

Värsta som har hänt dig?

Jag tror att allt händer av en anledning, så jag har egentligen ingenting att klaga på. En sak som jag fortfarande blir kallsvettig av att tänka på dock var när jag glömde min plånbok med pengar, kort, pass och allt på ett tåg i Frankrike… Sekunden efter kommer den dock flygandes genom tågfönstret samtidigt som det börjar rulla!! En dam hade sett att jag glömt den och kastade ut den <3 Fortfarande de mest panikslagna två sekunderna i mitt liv tho! Om man inte räknar med när mitt numera ex ringde mig och berättade att han gjort en annan tjej gravid av misstag förstås…

Addiction?

Bikinis!! Har orimlig många ställt i relation till hur ofta (sällan) jag ligger på stranden…

Skostorlek?

39. Hemsk storlek för den är alltid slut överallt haha!

Killar?

Gärna en lång ståtlig man med ögon att drunkna i och ett stort hjärta tack! Om 10 minuter en kvart?

Jaga eller bli jagad? 

Detta är knepigt. Jag blir så frustrerad och har noll tålamod när det är jag som måste jaga, men tappar å andra sidan lätt intresset för killar som jagar mig. Ett mellanting är lagom!

Längd?

176 cm står det i mitt pass! Frågar folk (läs boys) är jag dock 177. Better safe than sorry!

Drömyrke?

Jag hade inte haft någonting emot att bli tv-producent, programledare eller varför inte bloggare på heltid 😉

Ogillar? 

Servetter och hushållspapper. It’s true! Alla som känner mig väl vet att detta är någonting jag inte klarar av. Ogillar även att ta ”seriösa” selfies, och just av denna anledning att jag så sällan tar selfies har jag proppat detta inlägg fullt av dem! Dock mest från snapchat. Senast jag lade upp en selfie på Instagram däremot var den 11 april i år, no joke! Kan inte riktigt ta mig själv på allvar när jag tar selfies, vet inte varför..?

Enda gången jag tar sefies är typ till snapchat… Låta andra ta kort på mig offentligt är dock inga problem! Undrar varför det är så?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *