PERFEKT OUTFIT ATT UPPTÄCKA FRÄMMANDE STÄDER I

SOMMARFYND!

1. Väska | 2. Sneakers | 3. Klänning

Tjohoo! Detta hade jag velat ha på mig idag när vi var och utforskade grannstaden Gdansk. Sköna adidas-pjucks, en luftig klänning och en väska som precis rymmer det viktigaste. Istället hade jag för trånga skor, för tjock jacka och en hel tygkasse med grejer som jag lika gärna kunde lämnat hemma. Varför är det alltid så haha?

Kom precis tillbaka till hotellet här i Sopot och tänkte bara uppdatera er lite snabbt. Är ju som ni vet i Polen, och idag är sista kvällen vi är här och kan roa oss. I morgon kväll går nämligen färjan tillbaka till Sverige! Har haft grymt intensiva dagar här, men det har varit fruktansvärt roligt. Nu när jag har en ledig stund för en gångs skull känner jag min nästan lite rastlös? Mysko. Men tanke på hur lite jag har sovit är jag förvånad att jag ens är uppe på benen haha…

Vi hörs lite senare kära ni! Ikväll ska vi på galamiddag, och då är det långklänning som gäller. Fancy 😉 Tänkte hinna ladda upp lite bilder från igår kväll också och visa er, annars blir det så många bilder på en och samma gång haha!

Hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *