VAD ÄR VÄL EN GALAMIDDAG PÅ GRAND HOTEL

collageslottet2collageslottet222collageSLOTTETcollageslottetyasKlänning HÄR // Clutch HÄR

Hej vänner!! Såhär såg det alltså ut när vi var bjudna på galamiddag på Grand Hotel i Sopot i tisdags! Huuur fint är det inte? När jag sitter här och tittar på bilderna i efterhand känns det knappt som om jag har varit där på riktigt. Var så otroligt vackert! Hotellet låg precis vid stranden och solen var precis påväg ner när fördrinken intogs på terassen. Magiskt! Att komma hem kändes lite som att vakna upp ur en dröm, lite kallsvettig och lite undrandes vad som egentligen hände haha. Vad är väl en bal på slottet liksom..? Lite så.

Lite som askungen kände jag mig i alla fall när vi i samlad trupp iförda långklänningar och kavajer anlände till middagen. Alla var så fina! Det är något visst med att se sina kollegor uppklädda, glada och ready to party 😉 Efter middagen kan ni nämligen ge er på att det blev fest! Den här personalresan har sannerligen varit någonting i världsklass, och jag är tacksam att jag hamnade på Papas och fick lära känna så många underbara människor. För att förtydliga lite så är det alltså all personal från Papas där jag jobbat i sommar, Pepes Bodega samt nattklubben COCO’s personal som tillsammans fått uppleva detta äventyr. I år var det dessutom 25-års jubileum för Pepes Bodega, varför det blev extra festligt! Kände mig verkligen som en prinsessa i tisdags, och måste passa på att ge ett stort tack till alla som var med och förgyllde denna kväll 😉

Det é fest på Pepes Bodega, glöm aldrig dé! 

1 reaktion på “VAD ÄR VÄL EN GALAMIDDAG PÅ GRAND HOTEL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *