JAG HAR ALL ANLEDNING ATT VARA NÖJD MED LIVET

Oj, glömde visst helt att blogga igår! Eller det vill säga, jag glömde inte alls. Jag gjorde ett medvetet val att strunta i det haha 😉 Istället hängde jag på stranden hela dagen för att sedan avsluta den med ett par öl på Mobys i Torekov. Livet på en pinne helt enkelt! Ibland får även bloggare ta lite ”ledigt” hehe…

Jag tänkte på det. Jag är faktiskt grymt nöjd med livet just nu! Jag har haft världen bästa sommar, no joke. Tror faktiskt att jag kommer att se tillbaka på den här sommaren som en av dom bästa i hela mitt liv. Det trodde jag inte när jag lämnade Stockholm i början av sommaren för att åka ner till Båstad! Apropå Stockholm förresten, i morgon bär det av!! Bokat tågbiljett, men har inte packat än… Yikes! Börjar få lite bråttom. Skolan börjar på måndag, så det är sannerligen tvära kast här! Ser dock fram emot höstterminen och allt den har att erbjuda.

Ikväll blir det ”avskedsfest” för min kära vän Vickan som ska flytta till Australien. Hur sjukt?? Blir också lite sugen på att bara dra iväg sådär, men plikten kallar ni vet 😉 Temat för festen är hur som helst bad taste… Haha! Försöker just nu lista ut vad jag ska ha på mig. Har ni några tips? Lovar att visa bilder från kvällen sen 😉

Hörs senare mes amis!

spopotNöjd och glad på piren i Sopot! Sjukt att detta var bara här om dagen haha… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *