VÄLKOMNAS TILL STOCKHOLM MED RUSKVÄDER

Hej vänner! Hur mår ni idag? Jag mår sådär i ärlighetens namn haha… Min förkylning är inte att leka med just nu! Låter som en gräsklippare när jag pratar ungefär. Mys! Är hur som helst framme i Stockholm nu. Jag och mina fem väskor klev av tåget på T-centralen klockan 20.25 igår kväll haha! Vilken omställning det blev helt plötsligt. Från ett 25-gradigt och soligt Bjäre till ett ruskigt och regnigt Stockholm… Vilket välkomnande va 😉

Ändå känns det dock skönt att vara tillbaka. Ser fram emot att få tillbaka rutiner och hitta tillbaka till vardagen. Sommaren i all ära, men hösten är också ganska najs faktiskt. Inte minst tack vare höstmodet! Som nedan till exempel. Nu är faux-fur säsongen här igen! Jippiie! Detta var onekligen en av förra säsongens must-haves, och tvivlar på att det blir annorlunda i år. En sådan här hade jag gärna gosat in mig i idag… Hittat några godingar nedan!faux fur are trending for Fall '16

1. | 2. | 3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *