FÅR SKYLLA MIG SJÄLV ATT JAG ÄR SJUK…

coco

Jaa hörrni, såhär sjuk som jag är just nu har jag inte varit på länge. Försökte således trösta mig igår med att köpa lite nyttigheter påväg hem från skolan! Blev ingen större succé, då mina smaklökar för tillfället är på strejk… Hu! Vad jag ville komma fram till är, tyck synd om mig snälla!

Haha skämt åsido. Det är mitt eget fel att jag är sjuk, så jag får stå mitt kast helt enkelt. Igår var det första skoldagen för terminen, och jag släpade mig dit trots mitt sjukdomstillstånd. Ingen bra idé att ge sig ut i regnet till tunnelbanan med förmodligen både feber och anstiftan till bihåleinflammation haha… Dock så är det nog Polen som är stora boven här. Efter personalresan med sisådär 2 timmars sömn per natt är det inte så konstigt att kroppen säger ifrån hehe. Nåja!

Ber helt enkelt om ursäkt för att bloggen varit lite tom det senaste dygnet. Har legat helt utslagen och netflixat och chillat mest. Ni förstår säkert! När man är sjuk är det sista man vill göra typ att hitta på någonting kreativt och roligt att skriva om liksom. Det här inlägget blev ju lagom roligt till exempel…

Haha nej hörrni, ska försöka rycka upp mig lite! Idag står att flytta möbler och ta tag i livet på schemat 😉 (Och kanske plugga lite..)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *