GET READY FOR SCHOOL – SÅHÄR KOMMER ALLA SE UT I HÖST

1. Tröja från Hollister HÄR / 2. Jeans från Abercrombie & Fitch HÄR / 3. Tröja från Hollister HÄR / 4. Jeans från Hollister HÄR / 5. Jeans från Hollister HÄR / 6. Tröja från Abercrombie & Fitch HÄR / 7. Jeans från Hollister HÄR / 6. Tröja från Abercrombie & Fitch HÄR

Tadaa! Nu är det höst och dags att get back to school. Jag är verkligen sådan som bara tar på mig det första bästa innan jag sticker iväg till skolan på morgonen. Vem orkar klä upp sig liksom? Ain’t nobody got time for that. Vill man ha bekväma kläder och vara snygg på samma gång kan det dock bli lite besvärligt. Mitt råd till er är således att stacka upp med bra och bekväma basplagg som passar till det mesta. Tänk om jag hade sett ut som i kollaget ovan i gymnasiet? Mitt liv hade ju varit världens lättaste då… Lätt att vara efterklok! Tur att jag tipsade er om detta nu då eller hur? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *