DÄRFÖR ÄR MINIVÄSKAN ETT MÅSTE I HÖST

väskamusthave väskamusthave2

Igår när jag gick in på Zara skedde någonting förfärligt. Till och börja med, varför går jag över huvud taget ens in på Zara när jag vet att det finns massor med oemotståndligt där inne?? Inte bra för min studentbudget…  Nåja. Det förfärliga som hände var således att jag blev kär. I denna lilla mini-bag! Den fick följa med hem, och så var det med det. Fantastiskt söt, eller hur? Det är någonting jag gillar med att den är så liten. Bigger isn’t always better alltså! Eller vad säger ni? 😉

Hittade passande nog en artikel om just miniväskor på Metromode som ni kan läsa HÄRAllt för ofta släpar vi med oss alldeles för mycket grejer i våra stora väskor som är helt onödiga, bara för att vi kan! Det enda man egentligen behöver för att gå utanför dörren är mobiltelefon, betalkort, nycklar och kanske en liten bodymist möjligen. Easy peasy! Perfekt då med en mini-väska så att man helt enkelt bara får med sig det nödvändigaste. Nedan har jag samlat lite fler miniversioner av våra mest älskade väskor! Ya dig?

bags.001

   1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

 

1 reaktion på “DÄRFÖR ÄR MINIVÄSKAN ETT MÅSTE I HÖST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *