HITTA RÄTT BLAND HÖSTENS BEAUTY-MÅSTEN

1.  HÄR / 2.  HÄR / 3.  HÄR / 4.  HÄR / 5.  HÄR / 6.  HÄR / 7.  HÄR / 8. HÄR / 9.  HÄR / 10.  HÄR

Wohooo! Nu när hösten nalkas är det slut på att drälla omkring osminkad på stranden. Lite synd, men samtidigt fantastisk. Vem gillar inte höströda läppstift och skimmriga rouge liksom? Ovan ser ni några av mina favoriter blandat med wanties som jag tänkte tipsa er om. Min absoluta favorit-highlighter är Mary Lou Manizer från theBalm. Inte testat någon som är bättre faktiskt! Sedan också parfymen Black Opium som är min favoritdoft just nu. Perfekt för att vara lite extra sensuell nu i höst 😉 Tips är också att kolla in nr 9 i collaget som är ett grymt och prisvärt setting powder!

Jag har just kommit hem efter att ha sprungit några ärenden på stan, hoppas på att ni har en grym tisdag! Vi hörs mer senare <3 

inlägget innehåller adlinks

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *