3 REASONS TO STAY HYDRATED

Tjohoo! Inspo bild va? 😉 Kommer ihåg att jag köpte denna flaska när jag var i Danmark för att jag hade sett den på instagram haha… Men nu till poängen. Jag har kommit på mig själv med att dricka alldeles för lite vatten på sistone! Inte bra. Det har bland annat märkts på min hy och att jag känt mig aningen seg och förkyld hela tiden. Googlade lite på mina ”symptom” haha, och vätskebrist tycktes vara svaret. Nedan listar jag tre anledningar till att dricka mer vatten!

Bra för hud och hår. Fukt inifrån är tydligen lika viktigt som all världens krämer och håroljor! Vatten håller huden mjuk, fuktig och vacker.

– Du blir piggare! Den vanligaste orsaken till trötthet är tro det eller ej vätskebrist.

– Förbättrar immunförsvaret! Jag har varit sjuk typ tre veckor i sträck nu, så känner att mer vatten är på sin plats haha. Att dricka mycket håller slemhinnorna i munnen fuktiga och gör antikropparna där mer resistenta mot bakterier. Perf!

Jag är lite on the go just nu och fixar lite ärenden, så vi får helt enkelt höras mer sen! Puss på er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *