ETT ALTERNATIV TILL FAKEFRANSAR OCH TATUERADE ÖGONBRYN

VINN PRESENTKORT HOS XBEAUTYContour Kit  | Dip Brow | Xbrow | Xlash

Jag har länge funderat över att prova på fransförlängning, men aldrig riktigt kommit till skott. Visst hade det varit skönt att kunna skippa mascaran och ändå se pigg ut? Dock tycker jag faktiskt att fransförlängning sällan blir snyggt… Ser oftast väldigt fake ut! Är det en dramatisk look man är ute efter fungerar det, men jag som knappt brukar ha mascara till vardags hade inte riktigt känt mig bekväm med det. En produkt som då kan vara värd att testa  är ögonfrans-serumet från Xlash! Formulan är framtagen för att göra dina egna ögonfransar naturligt längre och fylligare. Värt att testa som ett alternativ till fransförlängning!

Samma gäller även med Xbrow som får dina egna bryn att frodas. Ögonbryn är onekligen en stor snackis just nu på sociala medier. Nu är det fylliga bryn som gäller! Ju buskigare desto bättre 😉 Men definierade och tämjda såklart! Hur gör man egentligen för att få till den perfekta färgen och fylligheten? För att framhäva sina bryn kan man med fördel använda sig av Anastasia by Beverly Hills produkter. Har ni testat dem? Med dessa krämiga färger kan du skulptera och definiera dina bryn så att dom håller hela dagen. Det bästa är att alla dessa produkter ovan går nu att köpa på Xbeauty.se!

innehåller adlinks

1 reaktion på “ETT ALTERNATIV TILL FAKEFRANSAR OCH TATUERADE ÖGONBRYN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *