GLÖMDE BORT ATT JAG VAR FLYGRÄDD…

Obligatoriska flygplats-selfien hahaimg_2029.jpgFina Stockholm från ovan! Kollar man noga ser man stadshuset

Hej hörrni! Igår tog jag sena flyget till Ängelholm från Bromma och landade vid ungefär elva på kvällen. Tar bara en timme, så himla smidigt! Att sedan mitt föräldrahem ligger bara ett stenkast från flygplatsen är ju också goals haha. Somnade gott igår kväll och har nu vaknat upp till ett 27-gradigt Bjäre! Hur underbart.

Hade faktiskt helt förträngt min flygrädsla, och det var bara när vi skulle landa som det kom ikapp mig litegrann. Landningen är alltid läskigast! Fattar dock inte varför jag tycker det egentligen? Flyg är ju så mycket säkrare än att åka bil. Senast jag flög kom jag på måste ha varit till Chicago i våras. var jag rädd typ hela resan däremot haha… Turbulens är det värsta som finns.

Oh well! Ska nu njuta lite av det fina vädret här nere i Skåne. Kanske rent av gå ner till stranden och bada? Hörs mer sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *