OUTFITFOTOGRAFERING – BEHIND THE SCENES

475A2060Haha!

Ja, såhär kan det alltså se ut ”behind the scenes” när man fotar outfits. Tyckte den här bilden var lite rolig! Ofta när jag och Lisa fotar så brukar vi passa på att ta många outfits på samma gång. Smidigt, men det medför också att man ibland måste stå och byta om mitt på öppen gata… Det är precis vad som försegår på bilden ovan också haha! Tyckte jag var sjukt smooth och använde min klänning som ett tält. Så smidig var jag tydligen inte, för helt plötsligt hör jag Lisa fnissa till och utbrista ”behind the scenes!!!” och trycka av kameran. Nåja, ser åtminstone ut som ett väldigt modemedvetet spöke 😉

Hur mår ni idag kära vänner? Jag håller just nu och packa för att åka tillbaka till Stockholm senare ikväll. Vill inte! Är så himla fint här nere i Skåne. Och varmt! Ska försöka hinna med att slänga mig i havet en gång till innan vi åker hehe.

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *