”DAGEN EFTER LÖNING” BRUNCH

strandvägen1 strandvägen2

Hej på er och god eftermiddag! Mår ni bra? Blev en spontan liten utgång igår för min del, men mår trots detta väldigt bra idag! Var inte ute så länge dock. Blev en vända på stan förbi Riche, Solidaritet och till sist McDonalds haha! Härlig blandning 😉 Classic. 

Vaknade upp hemma hos Johanna i morse, och vi bestämde oss för att vi förtjänade en riktigt god brunch. Mest för att vi var sugna och att det var löning igår hehe… Vi spatserade således ner till Strandvägen 1, det ultimata inspo-stället med marmorbord och allt 😉 Jättemysigt var det! Jag tog som ni ser amerikanska pannkakor, mums! Hade dock fel objektiv på kameran kom jag på, så bilderna blev väldigt inzoomade. Kände faktiskt inte för att ställa mig på stolen endast för att få till en bra bild tro det eller ej hehe… Oh well! Skadar väl inte med lite pannkakor i planeten.

Alltid när jag äter ute så funderar jag på hur det hade varit att jobba på just den restaurangen. Arbetsskada haha! Jag funderar på om hovmästaren är snäll eller skriker på servispersonalen i smyg, om det är stressigt eller lugnt och bedömer omedvetet personalens service haha! Är jag normal? Börjar få lite abstinens efter att jobba nu känner jag då jag knappt jobbat denna månaden… Men det blir det ändring på nästa vecka! Skönt faktiskt. 

Nu ska jag lägga mig och ta en liten nap haha, for your information. Vi hörs mer lite senare idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *