PUT ON MY HAT AND HIDE KIND OF DAY

pinkgreyyycollagegreypinkgreypinkgreypinkkkKeps HÄR // Kappa HÄR

Idag var en sån dag som jag bara kände för att gömma mig under en keps haha. Jag har dock fått för mig att jag inte passar i keps, så det är sällan den åker på faktiskt. Nu däremot känner jag mig mer benägen till att använda huvudbonad, då en rejäl utväxt börjar ta form på mitt huvud! Fasa. Måste boka tid hos Dazzling Beauty snarast! Dit gick jag förra gången det var dags för slingor och det blev hur bra som helst. Har liksom hållit sig snyggt sedan april! Men nu börjar det som sagt bli dags igen.

Har känt mig så tråkig den senaste tiden, vet inte varför? Kommer inte på så mycket roligt/provocerande/spännande att skriva om längre haha 😉 Har varit fullt upp de senaste dagarna, så då blir det mer att jag skriver om vad jag gör istället för vad jag tänker och känner. Skriv gärna i kommentarerna om det är någonting ni vill att jag skriver om! Kärlek, tinder, tips av olika slag haha? Hit me! 

 Kram på er! 

4 reaktioner på “PUT ON MY HAT AND HIDE KIND OF DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *