SNAPSHOTS, SOCIAL MEDIA PARTY OCH UPPSALA

Hej på er!! Sorry för mitt lilla uppehåll där igår. Begravde mig helt och hållet i min hemtenta! Självklart är jag sån som skjuter upp allting till sista sekund, så 23.30 igår skickade jag in min text. Hade en halvtimmes marginal ju, det är luuuugnt 😉 Vi får väl se hur det går med det. 

Då jag inte tagit så många nya bilder denna veckan tänkte jag att ni får lite se lite snapshots på mat och en av mina vackra vänner! Sista bilden är från i morse då jag och Johanna stack och fotade lite outfits innan vi gick en sväng till Social Media Party. Åt lite popcorn och lyssnade på liveinspelning av podcasten Onsdagsbubbel bland annat. Hann tyvärr inte stanna så länge dock, för nu är jag på pendeln påväg till Uppsala!! Kameran är med, så dokumentering av vad som ska hända där kommer att ske 😉 

Den här veckan har varit helt galen gällande sjukdom, hemtenta, nya bekantskaper och nya jobb. Stress! Lyckades till och med klämma in en utgång på Cafét i onsdags! Var jag inte typ döende på tisdagsförmiddagen liksom? Jo. Kaos helt enkelt. Vi får väl se om helgen fortsätter i samma spår 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *