MIN DUSCHTVÅL GLITTRAR MER ÄN DIN

snoefairy snowfairyyyyNy favorit i duschen från LUSH

Har ni luktat på den här eller? Om inte bör ni gå till närmsta LUSH-butik och göra det snarast! Inhandlade denna duschtvål här om dagen and I love it. Vårt badrum har ju hållit på att renoveras i säkert två månader nu, varav vi inte kunnat duscha i lägenheten. Jobbigaste! Tänkte alltså fira att det snart är klart genom att köpa lite nya lyxiga produkter 😉 Målaren är här just nu och fixar det sista, men sen är det klart! Har alltså fått duscha i föreningens bastu/gym de senaste månaderna… Kul!

Denna duschtvål är hur som helst en säsongsvara som kommer in till LUSH en gång per år. Tjejen i butiken berättade att det kommer in folk och köper hela årsransoner för att de ska räcka hela året, och jag förstår faktiskt varför. Den luktar himmelskt och har dessutom små korn av ”glitter” i sig? Nu syns det inte jättebra på bilderna, men när solen lyser genom flaskan skimrar det jättefint! Tänk att man kan bli så uppspelt över en duschtvål haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *