THERE’S NO ELEVATOR TO SUCCESS…

cashmoney3cashmoney4cashmoney33

… Only stairs 😉 Höhöhö nu var jag fyndig tyckte jag! Så passande rubrik till min omgivning på bilderna ovan, eller hur? Jösses. Den här trappan måste vara den mest fotade i hela bloggvärlden. Tror ni inte det? Jag måste vara den sista som hakat på trenden att ställa mig och posera där haha! Vacker är den hur som helst. Hit gick jag och Johanna här om dagen för att fota och passade även på att ta en myskaffe inne på Hotel Diplomat där denna ståtliga trappa är belägen. How convenient 😉

Har på mig min älskade pälsväst matchat med klackar och min nya gråa tröja, båda från Zara. Tycker tröjor med utsvängda ärmar är sjukt snyggt, det enda som är lite jobbigt är att det blir så kallt när luft blåser in där haha! Nästan så man får ha en annan långärmad tröja under… Nåja, i-landsproblem deluxe. Jag är nyss hemkommen från ett event med Lifestyle store i Sturegallerian och ska nu dyka ner i goodiebagen och se vad jag fick med mig för spännande. Mer om eventet i morgon!

Önskar er en mysig kväll <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *