SPECIAL DELIVERY – FUR AND BLUE VELVET

velvetfurSneak peek på innehållet i paketet från Shein 

Tjohooo! Just nu är jag så glad, för paketet som jag väntade på har äntligen kommit fram. Det var på håret det, eftersom jag åker till Skåne på söndag och inga paket delas som bekant ut under helgen. Som ni vet samarbetar jag ju ibland med Shein, och detta är två favoriter som de så snällt skickade hem till mig. Hur fint är inte blå sammet matchat med en fluffig pälsjacka? Någonting till nyår kanske? Ni ska få bättre bilder på både jackan och klänningen så småningom, I promise. Tänkte mest titta in här och ge er en smygtitt innan jag åker till jobbet! Medans jag är och jobbar mitt sista jobbpass innan jul (whoop) tycker jag ni ska gå in på Shein och se om ni hittar några godbitar själva.

Hörs sen! 

1 reaktion på “SPECIAL DELIVERY – FUR AND BLUE VELVET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *