”VILSEN BRUD SNASKANDES PÅ SKUMTOMTAR” – GÅRDAGENS EVENT

lifestyle eventlifestyle store2lifestlyte store 23lifestylestore44Foto: Armand Dormer

Här hörrni ser ni lite bilder från gårdagens event på Lifestyle Store! Hahahah alltså ser ni första bilden? Där står jag, helt svettig och dan med kaos hår! Insåg inte att det var illa förrän jag såg bilderna i morse haha… Saken var den att jag åkte direkt från skolan släpandes på tunga skolväska till eventet då min plan var att glida in där lite snabbt, dra ett glas bubbel, säga hej till några vänner och inte så mycket mer. När jag väl kommer inramlandes är redan rätt mycket folk samt halva sveriges bloggelit på plats haha! Och där kommer jag liksom, någon random svettig brud snaskandes på skumtomtar… Oh well, man kan ju inte alltid vara on fleek 😉

Var hur som helst roligt att träffa några välbekanta ansikten, och även en del nya! Tjejen med mig på bilden till exempel heter Filippa och hade åkt ända från Norrköping! Jättetrevlig tjej, tycker ni ska kolla in hennes blogg HÄR. På nedersta bilden ser vi gänget som styrt upp det hela, bland annat fina Jenny som faktiskt var den som rekryterade mig till att börja blogga på finest.se. Och se så bra det blev! Vill ni se fler bilder från kvällen och kolla in lite kändizmingel kan ni göra det på finests hemsida HÄR!

Stor kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *