”GIVE ME FREE STUFF, I’M A BLOGGER!”

freestuff1 freestuff2I goodiebagen från eventet med Lifestyle Store i torsdags! 

Alltså. Måste faktiskt erkänna att detta är en riktigt najs aspekt med att vara bloggare haha! Att få massa gratis grejer alltså. I alla fall om man är som mig med relativt lite läsare och inte får 35 000 kr för att göra ett sponsrat inlägg… Alltså har ni läst om summorna vissa bloggerskor tjänar på sina bloggar? Helt insane… Nåja, nu ska jag inte vara bitter och avundsjuk haha 😉 Istället ska jag vara glad och nöjd över denna fina goodiebag som jag fick från eventet här om dagen! I den fanns ett läppstift från det nylanserade sminkmärket October, en fin palett från Makeup Store, en Nocco, chips och ett par magasin från Lifestyle. Inte illa ändå!

Hoppas ni har en bra lördagkväll. Jag ska laga lite middag nu tänkte jag och sedan blir det eventuellt ut på äventyr. Är ju ändå lördag bevars! Det är  även min sista kväll i Stockholm på ett tag, så får kanske rycka upp mig och hitta på någonting roligt. Vi får helt enkelt höras av lite mer i morgon kära ni! Då ska ni även få se bilder på min nya jacka som jag och Johanna fotade idag. Spännande va? 

Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *