RIKTIG INSPOBRUNCH PÅ STRANDVÄGEN 1

strandvängen12strandvägen234strandvögnen122

Hahah att äta brunch på Strandvägen 1 känns som en riktigt typisk klyschig blogg-grej. Direkt när man kommer in möts man av marmorbord och andra bloggare i var och varannat hörn… Lite kul! Haha, hur som helst. Brunchen där är hur som helst drömmarnas dröm, kan varmt rekommendera! Personalen är i världsklass (plus i kanten hos mig som jobbar restaurang) och på menyn finns allt från eggs benedict till pannkakor med bacon. Dessa två rätter är dessutom precis vad jag och Johanna beställde in så fort vi satte oss! Gissa vem som beställde vad? 😉 Eftersom jag åker hem över julen i dagarna bestämde vi oss för att köra en liten ”säsongsavslutning” för att fira ut den här hösten. Jättemysigt! 

Resten av dagen har jag inga större planer. Städa, tvätta lite och annat kul! Kanske en sväng ner på stan möjligtvis. Är pigg och utvilad idag då jag bommade en after work igår. Skönt ändå! Hade huvudvärk och åkte hem och lade mig istället haha. Lite synd, men fest har det funnits gott om ändå det här året haha 😉 Stor kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *