PANDA PANDA PANDA

I samarbete med Shein.comfur1fur2furcollagefur3Jacka HÄRIFRÅN // Handskar H&M // Glajjer Johannas som även var snäll och fotade hehe

Här ser ni bilder på min nya fantastiskt fluffiga jacka! Ni som följer mig på instagram (@lovisawangs) har såklart redan sett den då jag lade ut en bild där igår, men hur som helst. Har nog aldrig fått så många komplimanger för en jacka som när jag hade på mig denna under dagen igår! Det började med att en dam på busshållplatsen kom fram och sade ungefär ”MEN en sådan vacker päls du har! Lite annorlunda sådär”. Sötaste tanten. Sedan kommenterade också servitören på Standvägen 1 den och tyckte den var fräsig. Dricksade lite extra mycket bara för det hehe.

Känner mig nästan lite som en panda i denna jacka, därav min rubrik. Har dessvärre inga bros i Atlanta, men det går väl att ordna det också 😉 (Info för de äldre här: jag refererar till en låttext…) Rrrrra! Igår blev det lite dans till bland annat just denna låt då det blev en utgång med Johanna och hennes tjejkompisar från Karlstad. Mys! Kvällen började sådär i ärlighetens namn, men blev desto bättre framåt småtimmarna och tur var väl det. Nu har jag avslutat denna termin i Stockholm på bästa sätt med andra ord! Man vet att man hade roligt kvällen innan då man skäms när man kollar igenom sin Snapstory haha…

Arrivederci!

1 reaktion på “PANDA PANDA PANDA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *