FROM ME TO ME

frommetomefrommmmetome3frommetome2En liten julklapp till mig själv fick bli detta läppglans från Clarins

Hej på er och god eftermiddag! Dessa bilder är från igår då jag slog mig ner på Gretas (Haymarket by Scandic) och tog en kaffe mitt i julshoppingen. Ville passa på att mysa till det lite extra med en lyxkaffe innan jag skulle lämna civilisationen ett tag haha… 😉 Sprang hur som helst runt lite på stan och köpte de sista julklapparna innan jag skulle med flyget ner till Båstad, och kunde inte låta bli att även köpa en liten julklapp till mig själv. Dessa läppglans luktar så otroligt gott och ger en skön känsla på läpparna. Love it! 

Dagen som följde efter att dessa harmoniska bilder togs var dock i det närmaste hysterisk haha! Kom hem efter att ha varit på stan och kom på att jag var tvungen att hinna tvätta, duscha, packa och laga mat på knappt tre timmar. Lite tight! Var ju trots allt tvungen att ta mig ut till Bromma också vilket tar ungefär en timme med tunnelbanan. Stressade mig igenom eftermiddagen och skulle precis lämna lägenheten vid halv sju (planet gick vid åtta) så trodde att det var lugnt. Då slog det mig. Jag måste ju hinna checka in min gigantiska väska också! Att packa om i en mindre väska fanns det inte tid för. Kollade när man senast var tvungen att checka in sitt bagage och ville bara sjunka genom golvet haha… Sista tiden för bagdrop var vid 19:00. Inte en chans att jag skulle hinna till Bromma på en halvtimme! To be continued…

… Right now! Vad skulle jag göra? Började tänka febrilt och kallsvettas litegrann. DÅ kom jag på det! MyTaxi (en taxiapp) har haft ett erbjudande de senaste veckorna och erbjudit halva priset på taxiresor i hela Stockholm. Perfekt! Beställde således en MyTaxi och var framme på Bromma Flygplats 20 minuter senare och endast 192 kr fattigare. Easy as that! Med 10 minuters marginal till och med 😉 HAHA alltså detta är så typiskt mig. Living on the edge! Är hur som helst hemma hos föräldrarna nöjd och glad. Ska bli så skönt att ta det lugnt ett par dagar!

Stor kram 

1 reaktion på “FROM ME TO ME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *