NEWYEARS MUSTHAVES

NEWYEARS

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6.

HEJ hörrni!! Äntligen är jag tillbaka efter ett litet juluppehåll kan man säga. Som ni märker har det varit ganska tyst här på bloggen över julhelgen, men nu är jag back on track så att säga. Ibland måste man (i alla fall jag) pausa från hetsen att hela tiden lägga upp nya inlägg och istället bara vara med familjen. Har varit riktigt skönt! Hoppas ni andra också har haft en bra julhelg och nu är runda och glada efter all julmat hehe…

Nåja. Nu är det nästa högtid som står runt hörnet! Nyår. Denna sprakande afton som du kommer minnas för resten av ditt liv! Kanske… Ta det lugnt med champagnen hörrni 😉 Nej men haha, jag tycker denna högtid är lite hetsig. Alltid en massa stress angående vart man ska vara på tolvslaget, vad man ska ha på sig och så vidare. Hu! Men vilken tur då att jag har gjort detta collage ovan med tips på saker som kan vara bra att införskaffa sig innan den stora kvällen! (Detta är ett samarbete och allt ovan kommer från Shein.com)

1. Först och främst en bra och någorlunda rymlig partyväska. Utan en sådan är du doomed! Där i proppar du ner allt du kan tänkas behöva så som läppglans, tamponger, extra skor och you name it. 

2. Bra sminkborstar! Detta ä verkligen kvällen att satsa lite extra på ditt smink. Tänkt på att byta ut den där borsten som ändå applicerar din foundation ojämt? Då är det dags att göra det nu. 

3. Lösögonfransar!! När mascaran inte riktigt når hela vägen för den där dramatiska looken du är ute efter. Se till att även investera i ett bra lim så att de sitter kvar!

4. En choker. Kan piffa till vilken tråkig svart klänning som helst om du har klänningskris! Chokern har varit en riktig klassiker under 2016 och kommer förmodligen hänga med en bra bit under 2017 också.

5. En mysig mjukisdress att vara bakis i dagen efter!! Nyårsdagen är dagen då Sveriges pizzerior tjänar som mest, så se till att ha en riktigt bra bakisoutfit att jäsa i 😉

6. Sist men inte minst. NYÅRSKLÄNNINGEN! Vill du sticka ut lite extra är ju denna ”Kendall Dress” ett bra alternativ. Eller? Frågan är om du verkligen kommer att sticka ut eftersom ungefär hälften av Sveriges tjejer lär flasha sina kurvor i denna på nyårsnatten haha… 

Happy New Year!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *