CHECKADE IN PÅ EN SVIT

elite00elite1elite2elite4

Hej kära ni! Tänkte att jag skulle börja uppdatera er lite vad som har hänt sedan jag kom tillbaka till Stockholm haha. På tiden kan tyckas! Såhär såg det i alla fall ut när jag och Johanna tillsammans checkade in i en svit på Elite Hotel Marina Tower! Hur lyxigt? Flyt att vi lyckades bli uppgraderade haha 😉 Detta var alltså samma kväll som jag flög upp från Skåne. Drömmarnas dröm verkligen! Välbehövligt med lite rehab tillsammans och chatcha upp på allt som hänt under julen.

Vi kom till rummet på kvällen och gick nästan direkt ner till Sturebadet som är deras spaanläggning. Glötade lite i poolen, badade bastu och dränkte håret i hotellets balsam som enligt Johanna tydligen skulle vara väldigt bra haha… Resten av kvällen spenderade vi i soffan med snacks, filmer på rad och våra fluffiga täcken. Kunde inte tänkt mig ett bättre sätt att återvända till vardagen på efter julen!

Hotellfrukosten är ju såklart ett kapitel för sig. Vem älskar inte hotellfrukost? Elite Hotel Marina Tower ligger i Nacka precis vid vattnet, så det går alltså att ta pendelbåten dit från kajen precis nedanför Dramaten! Det gjorde vi också, och det var så vackert. Faktiskt aldrig åkt pendelbåt en endaste gång sedan jag flyttade upp hit för 1,5 år sedan. På tiden alltså! Eftersom det ligger precis intill vattnet var utsikten från rummet såklart också någonting utöver det vanliga. Var dock tyvärr lite svårt att få med på bild, så ni måste helt enkelt åka dit och titta själva 😉 Mysigaste miniweekenden jag varit på!

Hörs senare om inte allt för länge, kram! 

1 reaktion på “CHECKADE IN PÅ EN SVIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *