ALLA MINA HEADERS – VILKEN GILLAR NI BÄST?

Tadaaa! Hej på er! Som ni kanske redan har lagt märket till har jag bytt ut min headeeerrrr! Vad tycker ni? Brukar ju byta ungefär en gång i halvåret, och tyckte det började bli dags. Tänkte att en liten tillbakablick på mina tidigare heders skulle vara roligt? Let’s go! 

headerkanskeHär har vi nytillskottet! Lite annorlunda typsnitt än innan, men tyckte det blev lite coolt hehe. Ser nästan ut som om någon har skrivit mitt namn på väggen och jag ba nämen vad är det som står där?? DET ÄR JU MITT NAMN! Hahahah jag är så tråkig… Oh well. Denna bild tog Johanna en solig decemberdag när vi fotade outfits, och nu får den serva som min header ett tag!

header alternativDenna är ju dock rätt svårslagen! Denna bild tog Lisa på mig under en photosession vi hade i slutet av sommaren. Tror nästan att det är min favorit såhär långt. Somrig, drömmig och knivskarp. Love it!

cropped-1466011437-12498.jpgDenna header hade jag under sommaren och är tagen av min best friend from home Linda en solig dag i Torekov. Under sommaren engagerade jag oräkneliga släkt och vänner med att ta diverse bilder på mig till bloggen haha… Men fin blev den!

HEader.001Min FÖRSTA riktigt fina header!! Innan dess hade jag typ bara text med mitt namn som header? Detta var i alla fall första gången jag fotade med Lisa.  Kommer igår när hon hade knäppt den här bilden och jag fick se den. Visste direkt att den skulle bli min header! Kommer nog alltid gilla denna lite extra då det trots allt var min första. Den som hjälpte mig att ta det stora klivet in i bloggvärlden kan man säga!

Hoppas ni gillade denna tillbakablick. Kram på er! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *