BLACK & PINK BAGS

Inlägget innehåller affiliatelänkarvskorä

1. Svart – DKNY HÄR / 2. Rosa – Michael Kors HÄR / 3. Svartglittrig – Michael Kors HÄR / 4. Rosa – Dorothy Perkins HÄR / 5. Svart – Dune London HÄR / 6. Rosa – Guess HÄR / 7. Svart – ALDO HÄR / 8. Svart – Love Moschino HÄR / 9. Rosaglittrig – Michael Kors HÄR

Haha alltså hörrni jag kom att tänka på en sak. Alla väskor jag äger är antingen svarta eller rosa. Varför har det blivit så..?  Måste vara för att svarta väskor går att matcha med allt, samt att en söt puderrosa väska piffar upp i stort sett vilken outfit som helst. På mina bilder ovan kommer den svarta från Ellos respektive den rosa från Zara, men har även plockat ihop lite andra godbitar här till er! Älskar de glittriga Michael Kors väskorna, så fina. Tycker faktiskt att Michael Kors fungerar fortfarande, trots att de fått lite av en ”orten”-stämpel här i stan haha… Det är tydligen inte längre acceptabelt här på Östermalm bland societeten att bära märken som även pöbeln i orten har råd med? Kom igen Stockholm, bättre kan ni 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *