KAFFE SMAKAR BÄTTRE VID MARMORBORD

img_2978.jpg

Hej på er! Visst smakar kaffe aldrig så gott som när man avnjuter det vid ett riktigt inspo-vänligt marmorbord? 😉 Bilden är från här om kvällen då jag och fina Johanna tog en kvällsfika på Haymarket. Riktigt mysigt! Har ni dock tänkt på en sjuk grej? Jag som bloggare väljer ibland vart jag ska äta eller fika beroende på hur borden på stället ser ut haha! Ju ljusare bord desto bättre och mer fotovänliga haha. Så vill ni ha extra tulians till ert fik? Välj ljusa bord, helst i marmor. Svarta bord eller bord i furu är värst haha, går fetbort…

Är det inte konstigt egentligen hur sånna saker påverkar oss? Är bland annat gå grund av saker som dessa som jag på senaste tagit lite avstånd från bloggvärlden. Blir så himla ytligt allting och man blir lätt stämplad som en ytlig person när man håller på med sociala medier… Oh well! Vår B-uppsats som vi håller på med i skolan nu handlar just om identitetsskapande på sociala medier vilket var anledningen till att jag kom att tänka på detta.

Just nu sitter jag på espressohouse och försöker plugga. Här försöker jag mig inte ens på att ta bilder haha, mörkt och fula bord. Men lite mysigt och ganska najs pluggmiljö! Kan inte sitta hemma och plugga alls, koncentrationen hamnar på noll. Det är den dock just nu också haha… Nåja, vi får höras senare mes amis! 

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *