FISHNET FRENZY – MODEFLUGA ELLER VULGÄRT?

Skärmavbild 2017-01-14 kl. 12.53.56Bildcredit: weheartit

Jag kan väl inte vara den enda som märkt att denna trend fullständigt exploderat på sistone? Nej, uppenbarligen inte. Dessa strumpbyxor är nämligen slut i varje butik inne i stan. Till och med på buttericks! Snacka om fishnet frenzy!! H&M verkar dock inte ens ha dem i sitt sortiment ännu. Det är ju inte så att dessa strumpbyxor varit sååå fruktansvärt populära förut haha… Kommer ihåg när jag var liten (typ 6-7 år) och önskade mig ett par. Min kära mamma försökte då snällt förklara att nej Lovisa, sådana där strumpbyxor är for vuxna damer… Liiite vulgärt ser det nog ut ändå, även fast det blivit lite av en modefluga på sistone. Men under ett par trasiga jeans eller till festklänningen en fredagskväll? Varför inte liksom! Mitt letande efter ett par fortsätter….

PUSS

 

1 reaktion på “FISHNET FRENZY – MODEFLUGA ELLER VULGÄRT?”

  • Almaaaaaa skriver:

    Sååååå snyggt dörrrr!! finns på shock på drottninggatan och flirt fashion 😉 lite sexbutiker hehe <3

    säg till när du ska dit vill också köpa fett snyggt under trasiga jeans:D <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *