OETISKT MED FUSKPÄLS?

collagesnowbunny2colagesnowbunny4collagesnowbunnycollagesnowbunny3En outfit från här om dagen! 

Tjohooo! Ja, såhär såg jag ut i söndags under en tur på stan innan jag skulle åka och jobba. Jag kom att tänka på en sak när jag såg dessa bilder. Västen jag har på mig är en fuskpäls, men skulle lätt kunna misstas för en riktig. Eller hur? Älskar dessa västar. Perfekt att slänga över sin vanliga jacka nu när det är lite kallare! De har ju minst sagt blivit väldigt populära den senaste tiden också. Trots detta tvekar jag att använda dem just på grund att den ser ut att vara gjort av äkta päls. Vad tänker folk om mig då? Att jag är en djurplågare som inte bryr mig om de stackars kaniner som får sätta livet till för västarna gjorda av äkta päls?

I en av Therese Lindgrens videos lade jag märket till att hon tog bort alla detaljer av fuskpäls på sina plagg. Dock så är ju hon hardcore vegan, och det är ju inte riktigt jag haha… I love my burgers! Men tycker ändå att djurplågeri av alla slag är fel såklart. Vad anser ni om detta?

Stor kram 

1 reaktion på “OETISKT MED FUSKPÄLS?”

  • Hannah skriver:

    Jesus nej de är verkligen inte djurplågeri med fuskpäls, och många veganer använder själv fusk päls eller fusk läder, äkta päls tycker jag är vidrigt men fuskpäls är sååååå snyggt f????????????(inget djur har ju fått lida en plågsam död)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *