BOYFRIEND JEANS EVEN THO I’M SINGLE

Inlägget innehåller affiliatelänkarcollagebfjeans

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

You just gotta love the boyfriend jeans, eller hur? Har faktiskt på mig just det par ni ser på bilderna ovan idag! Bilderna är tagna av bästa Lisa en solig dag i september förra året. Hur härligt ser det inte ut med sol? Nu får det gärna bli lite varmt igen så jag får matcha mina jeans med en tisha och ett par klackar.

Idag är jag mindre glamourös då jag sitter här och svettas i skolan med uggs och halsduk. Tänkte hur som helst tipsa er om lite olika varianter på dessa jeans. Är dock lite tveksam angående nummer två i collaget. Vad är grejen med en rea precis under rumpan? Är det snyggt? Nja, kanske på instagram men skulle inte gärna gå runt på stan sådär haha… Whatcha think? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *