FYNDAT PÅ REAN – RIVER ISLAND & NEW YORKER

Hej på er och god lördag! Hoppas att ni har en bra dag sådär långt. Jag tänkte uppdatera er lite innan jag sticker och jobbar på Berns ikväll. Ett av de sista arbetspassen för denna månaden! Har inte bokat några pass i februari än då jag måste komma ikapp lite i skolan… Hur som helst! Tyckte att nu skulle vara en ypperlig tidpunkt visa er mina bästa fynd från rean som varit nu i januari! Let’s get into it.

riverisland3

Skor hittade på New Yorkers rea för runt hundralappen! Hur Awesome? Älskar resåren som är lite glittrig och även det röda ”lädret” på insidan. Vilket kap, eller hur? Vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen. New Yorker är verkligen underskattat alltså! Visst, det finns skitfula grejer där också men rätt som det är hittar man guldklimparna och gör sig ett klipp på köpet!

riverisland2 riverisland1

Blev helt kär i denna blazer från River Island när jag såg den! Liknar lite pyjamas-skjortorna från gina tricot som var så populära för ett tag sedan. Fick aldrig tag på någon sådan, så denna lättare kavaj blir ett perfekt substitut! Materialet är lätt och silkigt vilket gör den lätt att slänga ovanpå festoufiten. Love it! 

Ska ni ut ikväll förresten? Är ju lördag bevars 😉 Vi får väl se vart det bär efter jobbet! Stor kram på er och simma lugnt så hörs vi snart! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *