”TRODDE DET BARA VAR PH-DELTAGARE SOM BLOGGADE PÅ FINEST”

broms1Fika på Broms här om dagen! 

Hej på er! Denna bild på en fika här om dagen fick förgylla detta inlägg i brist på annat haha. Hur mår ni? Jag sitter just nu på espressohouse på Sture-P och gör allt annat än det jag kom hit för att göra. Åkte hit för att plugga lite, men det sket sig för länge sen haha… Istället sitter jag och funderar, planerar och oroar mig inför framtiden. Pengar, bloggen, jobb, skolan, you name it. Bloggen har ju onekligen varit ganska tom de senaste månaderna. Kanske är dags att ge upp? 

Fast nä, tror inte det. Behöver egentligen bara en spark i baken och komma ikapp lite i skolan, sen är jag på banan igen! Älskar ju att skapa innehåll och dela det med er för att inspirera, förmedla känslor och uttrycka åsikter. That’s what I do! Fick nyss ett erbjudande om att byta bloggportal. Kanske är det sparken i baken jag behöver? Ofta när jag säger att jag bloggar på Finest får jag reaktionen ”jaha, trodde det bara var typ PH-deltagare som bloggade där”…  Med andra ord; ska jag blogga kvar på Finest måste jag söka till nästa säsong av Paradise Hotel 😉

Nej men seriöst, vad tycker ni? Velar lite, för jag gillar ändå Finest plus att jag faktiskt blev nominerad i Finest Awards förra året som årets medlemsbloggare. Det kan jag ju inte bli i år om jag byter portal… Hur hade ni gjort??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *