MY ADIDAS

rosahus1 rosahus5rosahushårcollage2 rosahus6Skor HÄR // Kappa H&M // Jeans Monki

HEJ på er!! Hur mår ni? Jag mår bra, och mår ännu bättre när jag tittar på dessa våriga bilder jag och Johanna tog i förrgår! Visst är hon en grym fotograf? Var himla kul att träffa henne då vi inte setts på närmare en vecka. Kanske inte låter länge men det är det för oss då vi bor typ 5 minuter ifrån varandra haha! Har varit så himla mycket i skolan på senaste, så var skönt att bara få fika, mysa fota och skvallra lite 😉 Tyvärr hann solen försvinna innan vi tog bilderna, men annars kändes det riktigt vårigt även om det var lite kallt! Nu kan det få varmt snart tycker jag. Var ju vågad och tog ut my new adidas på en provtur som ni ser! Dock får de nog stå i skohyllan ett tag till tills den sista snön försvunnit. Mina fötter ser ju för övrigt humongous ut i sneakers haha… Oh well! Tall girl problems. Bekväma och snygga är de i alla fall och bilderna blev najs 🙂

Jag sitter just nu och stressar med en skoluppgift som ska in innan jag sticker iväg och jobbar sista arbetspasset för denna månaden. Skönt! Mitt liv är lite för stressigt just nu. Hinner liksom inte både jobba och plugga riktigt… Så nästa månad har jag faktiskt bara bokat in två arbetspass än så länge! Say what? Men det blir nog bra. Få se hur länge jag klarar det utan att bli rastlös (och pank) hehe… Vi får höras mer lite senare, ska plöja igenom några sidor till innan det är dags att åka.

Kram på er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *