VAD KAN GÅ FEL MED SVARTA KLACKAR?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

collagesvartaskor

1. Dune London HÄR / 2. Miss Selfridge HÄR / 3. Steve Madden HÄR / 4. New Look HÄR / 5. Steve Madden HÄR / 6. Even&Odd HÄR / 7. New Look HÄR / 8. Steve Madden HÄR / 9. Missguided HÄR

Är det någonting som jag äger orimligt mycket av så är det svarta klackar haha… Can’t get enough! För allvarligt talat, vad kan gå fel? Ett par killer heels höjer vilken outfit som helst till skyarna! Ett par klassiska pumps, sandaletter eller ett par boots, det är bara att välja och vraka efter humör. Tunn eller smal klack? Det är en smaksak. Ovan har jag således plockat ihop lite bilder på några av mina favoriter samt lite skotips till er.

Är just nu på jakt efter ett par nya pumps. Var tvungen att kassera mina efter en lite för vild utekväll… De åkte i soptunnan med andra ord! Som tur är finns det oändligt med valmöjligheter som går att hitta för en spottstyver. Ärligt talat har jag hellre många lite billigare skor att byta mellan än ett par dyra som man hinner tröttna på efter andra utgången. Håller ni med?

Kissezzzzz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *