BEERS & BURGERS I LINKÖPING 


Hej på er!! Nu är vi påväg hem igen efter en liten miniweekend i Linköping. Min kära vän Sara bor och pluggar där, så jag och Emma åkte och hälsade på henne över lördag-söndag. Länge sedan jag träffade dem, så var verkligen dags för en reunion! Vi har känt varandra sedan vi var små och bodde i Södertälje haha. Orten OG’s alltså! 😉 

Hade en jättemysig kväll igår på Beers & Burgers där vi åt drinkade och pratade om allt mellan himmel och jord. Tanken var att vi skulle gått ut sen, men vi var så trötta så vi gick hem och kollade på Breakfast at Tiffany’s istället haha… Mysigt det med! Skönt att få ett litet avbrott i vardagen. 

Hörs mer sen! 

1 reaktion på “BEERS & BURGERS I LINKÖPING ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *