MAH NEW T-SHURT

Hola hörrni! Har varit på jakt efter en cool t-shirt med tryck, och när jag hittade denna kunde jag inte låta bli!! Hittade den inne på Punkt Shop vid Sergels torg ni vet? Den där affären med massa krimskrams där man köpte nitskärp och sånt som liten? Jag gjorde det i alla fall när jag hade min emo-period som 12-åring hahah! Än idag kan jag alltså uppenbarligen hitta grejer jag gillar där, så den affären är still going strong in my opinion 😉 Har haft en thing för old school hip hop den senaste tiden hur konstigt det än kan verka, därför tyckte jag hur som helst att denna Run-D.M.C tishan passade mig purrfect!

PS: Undrar ni varför jag har byxorna uppknäppta är det för att dragkedjan blivit väldigt svår att stänga då jag gått upp lite i vikt hahaha… Ups. Men jag klagar inte, vem vill inte ha större rumpa liksom. Dessutom såg det lite #inspo ut, eller hur? #diditforthelikes

Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *