TA VARA PÅ DINA BILDER OCH MINNEN

Hej på er! Hade en diskussion med en vän här om dagen angående hur tråkigt det är att bilderna man tar nu för tiden inte riktigt kommer till sin rätt. Vad menar jag med det då? Jo, alla bilder vi tar med telefonen till exempel. Vad gör vi av dem? De flesta lagras på telefonen och stannar där medan kanske 2 % av dem hamnar på sociala medier. Är inte det lite tråkigt? När jag var liten höll mamma fortfarande på med fotoalbum och hade en ”riktig” kamera med film i haha. Tycker att bilder får en helt annan betydelse när man framkallar/skriver ut dem och inte bara har dem på telefonen. Håller ni med? För vad händer när telefonen går sönder eller tappas bort liksom? Inga bilder kvar!! Hu, hemska tanke.

När jag åkte roadtrip i Kalifornien till exempel hade jag med mig en engångskamera. Sjukt spännande att inte veta hur bilderna blir förrän man framkallar dom haha! Det har sin charm det där. Men nu till saken. Om det nu är så att man vill framkalla sina bilder från telefonen så har jag bästa tipset! På en sida som heter önskefoto.se kan man inte bara framkalla sina bilder från telefonen/datorn, utan också skapa tavlor, kalendrar, fotobäcker, you name it! Perfekt present till alla hjärtans dag kanske? 😉

En sak jag definitivt ska göra är att framkalla lite bilder och sätta upp på min tomma vägg i mitt rum. Sånt är ju alltid kul! Kanske till och med trycka upp en canvstavla med någon av mina favoritbilder? Mycket roligare än att köpa opersonliga tavlor och affischer bara för sakens skull. Hur som helst, låt inga bilder gå till spillo och kolla in önskefoto.se!

floridaaaaVad säger ni om att trycka upp denna bild på canvas? En av mina absoluta favoritbilder från springbreak 2015 i Florida 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *