BANANPANNKAKOR PÅ ENDAST TVÅ INGREDIENSER!

bananapancakes bananapancakes2Brunch hemma hos kära Johanna igår! 

Alltså!! Hade ingen aning om att man kunde laga bananpannkakor på endast två ingredienser?? Se vad mycket man kan lära sig av någon som är både gluten och laktos-intolerant haha! 😉 Dessa pannkakor består alltså endast av ägg och banan. Två ägg per banan, så om du ska laga för två personer blandar du alltså fyra ägg med två stora mosade bananer. Lättast är såklart att blanda smeten i en mixer, men har man ingen så får man vara kreativ och använda en gaffel istället haha! Släng på valfri topping och voila! 

Hej på er förresten, hoppas ni mår bra. Jag har åkt på någon slags förkylning, så sitter just nu och försöker bli frisk med en kopp te. Går sådär… Självklart ska man bli sjuk när det är som mest på gång! Hoppas att ni får en bra torsdag så hörs vi senare. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *