HOLD MAH POODLE – OUTFIT

collagePOODLE1COLLAGEPOODLE4collagePOODLE2COLLAGEPOODLE5Glasögon (utan styrka) & Tröja H&M // Byxor Mammas garderob // Skor Yeeeezy bruh!

Hahaha alltså dessa bilder! Kan inte låta bli att småle lite för mig själv när jag tittar på dessa. Dels på grund av pudeln som av en händelse råkade gå förbi när jag och Johanna fotade, dels på grund av hur jag ser ut! Känner mig lite som en korsning mellan min egen mamma (som har glasögon) och Philippa Bark! Ni vet hon i Centralskolan? Har ni inte sett Centralskolan på youtube råder jag er att göra det på studs. Att jag sedan har på mig mammas byxor är ju gräddet på moset! Passande eftersom de är vita 😉

Hehe hur som helst! Tänkte prata lite med er om glasögonen. Uppenbarligen så har jag ju inget synfel eftersom de är utan styrka haha… Men likt förbaskat tycker jag att det är så snyggt med glasögon! Då både min mamma och pappa har det så är det väl dessutom bara en tidsfråga tills jag också får hålla min telefon på armlängds avstånd för att se vad det står… Dessa glasögon säljs hur som helst på H&M för typ 79 spänn och finns både med och utan styrka. Tycker ni det är fjantigt att ha glasögon som accessoar även fast man inte behöver det? Jag kan inte riktigt bestämma mig. Men en sak som är säker är att jag kommer trivas i mina glajjer när jag väl behöver ett par! För visst var de lite fräsiga? 

KRAM

1 reaktion på “HOLD MAH POODLE – OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *