WANG IT BOY – TIPS PÅ KILLKLÄDER

Inlägget innehåller affiliatelänkarcollagemenswear

/ 1. Tröja HÄR / 2. Tröja HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Tröja HÄR

 

/ 1. Tröja HÄR/ 2. Tröja HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Tröja HÄR

Hej på er!! Kom på att jag har ju banne mig aldrig någonsin lagt upp tips på mens fashion! Om det nu är några killar som läser min blogg vill säga… Where u at guys? Har hur som helst plockat ihop lite tröjor som jag gillar från Alexander Wang (tha homie med samma efternamn) samt från ett märke som som heter Things To Appretiate. Gillar det gröna från Alexander Wang! Är en underskattad färg tycker jag. Dock behöver man ju inte köpa en vanlig grön t-shirt från Alexander Wang för fett mycket pengar när man lika gärna kan köpa en liknande på H&M för 50 spänn… Litet tips sådär. Nåja! Klicka på länkarna i alla fall för då får jag para.

T-shirtsen från Things To Appretiate är däremot lite svåra. Där måste man se upp och matcha rätt! Annars kan det lätt bli PH-deltagare över det hela. Förstår ni vad jag menar? Matcha med ett par coola jeans och snajdiga skor som på bilderna ovan hellre än en spraytan och vita airmax… Got it? Bra. Visste ni förresten att på Café Opera är vita sneakers förbjudet? Lärde mig det när jag jobbade där förra gången haha… Se upp med att ha vita sneakers alltså boys! Det var lite fashion tips från moi till det motsatta könet! Hope you liked 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *