DRÖMVÄSKAN

Bildkälla: Pinterest 

Är det något som är hett just nu är det minst sagt denna väska! Gått och blivit lite förälskad minst sagt. Svårt att låta bli när den dyker upp på instagram oftare än du hinner hashtaga #inspo. Tyvärr ligger den ju lite över min budget hehe… Men vem vet, påskharen kanske är snäll i år 😉 Jag betvivlar alltså inte en sekund att påskharen finns på riktigt, Jultomten med för den delen! Undrar hur deras respektive arbetsvillkor ser ut? Är de anslutna till facket eller hur fungerar det? Undrar så vad Arbetsmiljöverket skulle säga om de fick reda på hur mycket de jobbar över storhelgerna!?

Haha hur som helst, nu ska jag i alla fall iväg och jobba en sväng på Operakällaren. Ha det fantastiskt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *