FRUKOST DELUXE

frukostdeluxe1 frukostdeluxe2Födelsedagsfirande på Grand Hotel! 

Såhär såg alltså min frukost ut i lördags! Hur drömmigt? När en av ens bästa kompisar fyller år är det klart att man ska slå på stort 😉 Jag tog fattiga riddare (fattig student som jag är), men kände mig inte mindre fancy för det. Toppbetyg! Kan ju inte bli något annat, det är ju liksom Grand vi pratar om här…

Kände mig minst sagt som en rik dam med sommarhus på franska rivieran när vi satt där och sörplade apelsinjuice. One day maybe! Då ska jag äta spontanfrukost på Grand hela tiden. Hahah tycker det är så roligt att man ser både Johanna och Louise fota sönder på understa bilden! Vi stod där alla tre med kamerorna och telefonerna i högsta hugg. Måste ju bli bra bilder bevars. Vad är det annars för poäng med att äta lyxfrukost? 😉

1 reaktion på “FRUKOST DELUXE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *