WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS…

lemonade1 lemonde2…make lemonade! 

Eller snarare… Ha på dig en tröja med en citron på och se glad ut haha! Såg denna tisha inne på bikbok och kunde inte motstå den. Känns som det enda jag köper just nu är t-shirts?? Och så är det -3 grader ute liksom… Det är bra att vara optimistisk! Köpte dock inte bara en t-shirt på min shoppingtur igår utan även ett skärt. Kom på att jag inte har något och hittade detta snygga på Mango. Liknar lite gucci-skärpet som alla har nu för tiden till stilen, eller vad tycker ni? Liksom duh, det är ett svart bälte med guldigt spänne. Same shit less expensive!

Livet har hur som helst gett mig lite citroner på senaste. Hamnat lite efter med skolarbetet och fick reda på igår att jag måste göra ännu en omtenta… Lagom kul! Men ska inte klaga för det. Känns som en värdslig sak en dag som denna när solen skiner och humöret för övrigt är på topp. I helgen ska jag dessutom ta mina citroner och göra drinkar av dem istället för då blir det fest! Wooo!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *