FASHION BLOGGER STARTER PACK

bloggerpack1 bloggerpack2 bloggerpack3 bloggerpack4 bloggerpack5Kappa HÄR  // Jeans Monki // Nätstumpbyxor HÄR // Glajjer Céline // Väska Linkande HÄR // Skor Eytys

HEJ på er och hoppas att ni har en underbar dag i SOLEN!! Haha, är så glad att solen äntligen har börjat titta fram igen. Kolla liksom på bilderna hur vårigt varmt det ser ut! Det var det dock inte, frös nästan rumpan av mig när jag tog dessa bilder haha… Men nu till saken. Måste verkligen diskutera detta fenomen med er! Tycker inte ni att typ alla modebloggerskor ser likadana ut..? Samma stil, samma accessoarer och samma bildtexter. Eller har jag fel? Det jag har på mig ovan anser jag hur som helst vara THE ultimate starter pack om du tänker försöka dig på denna look.

Vad behöver man då? Jo, till att börja med behöver du en kappa. Gärna svart, grå eller kamelfärgad. Just den jag har på mig kommer från Shein och har lite udda detaljer vilket jag gillar. Fräsig va? Sedan behöver du också ett par mom jeans med ett skärp till. Gärna det där gucci-skärpet som alla har (som jag lowkey också vill ha men inte har råd med). Du behöver även ett par fishnets som syns lite sådär casual i glipan mellan byxorna och skorna. Släng på en Chanelväska (eller liknande) på det och BAM! You are da queen of fashion bloggers. Gärna ska ju detta också ackompanjeras med en fräsig bakgrund så som Londons gator, the Brooklyn bridge eller liknande och inte en vägg belägen vid en parkering bakom Ica i Värtahamnen haha… Nåja!

Vad tycker ni om outfiten och håller ni med? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *