ATT REDIGERA SELFIES?


Alltså, för att göra en selfie instagramvänlig så måste man redigera den. Så enkelt är det bara! Ett filter kan göra mycket, men räcker oftast inte hela vägen. Tog mig ett tag innan jag kom på tricket! Undrade varför alla andras selfies var so damn on fleek medan mina egna såg lite B ut… Man är ju i och för sig sin egen värsta kritiker, men ändå. 

Som ni ser på bilderna ovan har jag ändrat bland annat ljusstyrka och kontrast med hjälp av VSCO. Sedan har jag även gjort min hud lite mer smooth med hjälp av en av alla dessa ”beautify appar”. Finns ett gäng att välja mellan. Som ni ser har jag även ljusat upp mina ögon en aning. 

Jag tycker detta är superkul att sitta och pilla med, men det får ju inte gå till överdrift. Ska ju fortfarande se ut som du när du är klar haha! Ser absolut inget fel med att redigera sina bilder så länge det är med måtta. Hur redigerade är inte modellerna i tidningarna till exempel?

Whatchu think?

2 reaktioner på “ATT REDIGERA SELFIES?”

  • Sandra skriver:

    Fint resultat 🙂 Tycker det är svårt att hitta bra redigeringsappar…ska kolla den där VSCO !

  • Haha jag hör dej, redigerar också för att de ska se så bra ut som möjligt i flödet 😉 På tal om nåt helt annat så gick en liten dröm i uppfyllelse för mig när man fick börja samarbeta med Chiquelle och Miinto, sjukt grymma klädbutiker!! Håller du med? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *